Odredbe i uvjeti

Ove Odredbe i uvjeti ističu pravila i regulacije u svezi korištenja IntechOpenove stranice www.intechopen.com i svih poddomena u vlasništvu IntechOpena, tvrtke sa sjedištem u 5 Princes Gate Court, London, SW7 2QJ, Ujedinjeno Kraljevstvo.

1. Odredbe

Pristupom na stranicu www.intechopen.com slažete se s ovim odredbama, sa svim primjenjivim zakonskim odredbama, te se slažete s poštovanjem svih lokalnih zakona. Korištenje i/ili pristup ovoj stranici temelji se na potpunom prihvaćanju ovih odredbi. Svi materijali na ovoj stranici zaštićeni su primjenjivim zakonima o autorskim pravima i žigu.

Sljedeća terminologija odnosi se na Odredbe i uvjete, te na sve naše ugovore:

Klijent, stranka, vi, vaš odnosi se na vas, osobu koja pristupa ovoj stranici i prihvaća IntechOpenove Odredbe i uvjete;

Kompanija, tvrtka, mi, naše odnosi se na tvrtku IntechOpen;

Stranke, strane odnosi se na klijenta i na nas, ili samo na klijenta ili nas.

Sve odredbe koje se odnose na ponudu, prihvat ili razmatranje plaćanja, a za koja mi pružamo asistenciju klijentu, bilo na ugovoreni ili fiksni način, a s ciljem da se ostvare potrebe i želje klijenta u svezi s našim uslugama, su podložne zakonskim odredbama Ujedinjenog Kraljevstva.

2. Licenca

Osim ako nije suprotno navedeno, IntechOpen i/ili svi davatelji licence vlasnici su intelektualnog vlasništva nad svim materijalima na www.intechopen.com. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Stranice sa www.intechopen.com možete gledati, preuzimati, dijeliti, dijeliti poveznice i printati za osobnu uporabu, a temeljem pravila sadržanih u ovim Odredbama i uvjetima.

3. Kolačići

Mi koristimo kolačiće. Korištenjem IntechOpenove stranice slažete se s korištenjem kolačića u skladu s IntechOpenovom Politikom privatnosti. Većina modernih, interaktivnih stranica koristi kolačiće kako bi omogućila ponovno pronalaženje korisničkih detalja kod svakog posjeta. Na našoj stranici kolačići se uglavnom koriste kako bi omogućili funkcionalnost i olakšali posjetiteljima korištenje stranice.

4. Ograničenja odgovornosti

IntechOpen ili njegovi suradnici niti u jednom slučaju neće biti odgovorni za štete (štete uključuju gubitak podataka ili profita, druge poslovne prekide, te sve ostale štete) koje nastanu zbog korištenja materijala na IntechOpenovoj stranici ili nemogućnosti da se iste koriste, čak i ako je IntechOpen ili njegov predstavnik o takvoj šteti obaviješten pismenim ili usmenim putem. Neke jurisdikcije ne dozvoljavaju ograničenja garancija ili ograničenja obveza za posljedične ili slučajne štete pa se u tom slučaju ova ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Točnost materijala

Materijali koji se pojavljuju na IntechOpenovoj stranici mogu sadržavati manje greške, tipfelere ili fotografske greške. IntechOpen može napraviti promjene na bilo kojem materijalu koji se nalazi na stranici u bilo koje vrijeme.

6. Poveznice

IntechOpen nije formalno povezan niti s jednom vanjskom stranicom čije poveznice vode na www.intechopen.com, osim ako to nije izravno navedeno. Iz tog razloga IntechOpen nije odgovoran za sadržaj koji se pojavljuje na takvim stranicama. Poveznica na IntechOpenovu stranicu ne implicira povezanost sa IntechOpenom. Korištenje takvih poveznica isključiva je odgovornost korisnika.

Zadržavamo pravo vlasništva nad cjelokupnom stranicom www.intechopen.com i nad svim materijalom na toj stranici. Koristeći se našim uslugama, slažete se da maknete sve poveznice na našu stranicu odmah nakon što to od vas zatražimo. Također, zadržavamo pravo da ove Odredbe i uvjete, i politiku o poveznicama izmjenimo u bilo koje vrijeme. Koristeći se poveznicama na naše stranice slažete se s ovim Odredbama i uvjetima.

Ako smatrate da je bilo koja poveznica na našoj stranici sumnjiva iz bilo kojeg razloga, molimo vas da nas kontaktirate. U tom slučaju razmotrit ćemo micanje poveznice s naše stranice, iako nismo obvezni to napraviti.

7. Okviri (Frames)

Bez prethodne privole i izričite pisane dozvole, ne možete stvarati okvire oko naših stranica ili koristiti druge tehnike koje na bilo koji način mogu promijeniti prezentaciju ili izgled naše stranice.

8. Promjene

IntechOpen može ove Odredbe izmijeniti u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Koristeći ovu stranicu vi se slažete s trenutnim Odredbama i uvjetima koje su na snazi.

9. Nadležno pravo

Ove Odredbe i uvjeti su sastavljeni u skladu s odredbama prava Ujedinjenog Kraljevstva, a za sve sporove nadležan je sud u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo.